sidhuvudmobil (kopia)

Gruppträning/ Klasser

Soul Flow Yoga

Det är inte målet utan vägen som är viktig. Hela klassen går i ett slow-motion flöde till skön soulfylld musik. Stärker och ökar flexibiliteten i kropp och sinne Avslutas med meditation, andningsövningar och avslappning
(SATS signalfabriken måndagar 11.45)

Morning Glory

Morgonstund har guld i mund. På morgonen är de flesta av oss lite stela, därför bör vi börja dagen med lugna, enkla uppmjukande rörelser och en stunds meditation. Det är den bästa start vi kan ge oss själva.
(SATS signalfabriken tisdagar 06.30)

Yoga Fit

Ett nytt pulshöjande träningskoncept som utgår ifrån yogans rörelseschema och kombineras med pilates och dynamiska styrkemoment för att forma kroppen. Funktionell träning när den är som bäst!
 

Yin Yoga

En djupgående, lugn och meditativ yogaform. Positioner hålls under lång tid, så man kan kalla den passiv och är rörelsemässigt motsatsen till den dynamiska soulflow-yogan. Fokus på att tänja bindväv och rastlöshet.

Afro-Pulse

Svettig och lustfylld dans till pulserande rytmer som varvas med organiska styrkeövningar. Ett kraftfullt, frigörande och högintensivt intervallpass som jordar din kropp och lyfter din själ. Släpp loss!

Old school funk

Ett lekfullt danspass till 70- och 80 tals funkymusic. Gamla discostilar som är tidlösa och odödliga. Koreografin är enkel och kul men visst, du får koordinationsträning köpet. Dansa bör man, annars dör man!

CrossFys

Ett cirkelträningspass med olika stationer av roliga och effektiva övningar. En mix av kondition, styrka och rörlighet. Kan varieras i det oändliga. Ute, inne, med eller utan redskap. Enkelt men tufft!