sidhuvudmobil (kopia)

Träning

Ett av mina absoluta favoritordspråk är;

Jag minns inte var jag hörde det och det var väldigt längesen, men det har följt med i alla år. Det är så roligt att se hur det kan provocera vissa, och att provocera är precis vad jag är ute efter. Det väcker en gnista hos människor och en kraft som kan användas till att ge det där lilla extra.

Jag har ett till;

Kropp och knopp hör ihop. Du kan inte skilja dem åt. Såväl läkare som mentala tränare är eniga idag om, att om du endast får välja en medicin för psykisk ohälsa så heter den fysisk träning.

Att bygga upp sig fysiskt gör att vi tål mer, får bättre motståndskraft och ökat immunförsvar. Det förebygger skador och ger snabbare återhämtning och läkning. Du blir på bättre humör och, kanske det bästa av allt, det ger ett ökat självförtroende.
I studier hos barn och ungdomar som fortsatt idrotta upp i högre ålder har man konstaterat en bättre självkänsla som vuxna.

Träna smart.

Vad behöver just DU, just NU? Den frågan återkommer inom alla områden i M.U.M.S (mat-umgänge-motion-sömn) Kondition? Rörlighet? Styrka?
Det är lätt att bara göra det man redan är bra på och visst, träning ska vara kul MEN, det blir ännu roligare om de svagare länkarna i kedjan stärks.

Träna med och inte emot kroppen.

Träning bör ge mer energi än den tar. Framgångsreceptet för att hålla motivationen uppe är att vinsten blir större än kostnaden. Träna därför inte hårdare än du kan absorbera. Målet är ju att bygga upp, inte bryta ned.

Blossom kan bokas

för föreläsningar, workshops och gruppträningar. Hon undervisar i Yoga, Pilates, olika Danspass samt Crossfys. Kanske boka henne till konferensen? Eller låta henne skräddarsy en weekend för ditt företag? Blossom anordnar även egna events och gästar ibland på andras.